FSMA First Aid Days bij de online indiening van uw aanvraag als kredietbemiddelaar  

14.07.2016

Hebt u hulp nodig bij de online indiening van uw aanvraag als kredietbemiddelaar? Tijdens de ‘FSMA First Aid’-dagen op 28 juli en 30 augustus kan u terecht in de kantoren van de FSMA om uw aanvraag online in te dienen. De medewerkers van de FSMA geven u technische bijstand bij het invullen van de gegevens en het opladen van de documenten.


WAT MOET U MEENEMEN?

  • Bereid uw dossier zorgvuldig voor. Om u daarbij te helpen, heeft de FSMA elk van de statuten uitvoerig en met concrete voorbeelden beschreven in de presentatiereeks ‘Kredietbemiddelaars in een notendop’. Daarin vindt u alle informatie over de voorwaarden die gelden voor uw statuut.
  • Verzamel alle gegevens en documenten op een USB-stick. Houd rekening met de praktische instructies (documenten in pdf, maximum 1 Mb).
  • FSMA First Aid heeft plaats op 28 juli en op 30 augustus in Congresstraat 12-14 in Brussel tussen 09u00 en 21u00, enkel na afspraak, per mail via mcc@fsma.be of per telefoon via 02/220.57.04.
  • Breng op de dag en het uur van de afspraak volgende zaken mee: uw USB-stick met gegevens en documenten; uw elektronische identiteitskaart; uw betaalkaart en kaartlezer: u zult per inschrijving 500 euro moeten betalen.
     
TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Opgelet, de medewerkers van de FSMA zullen u geen feedback geven over de inhoud van uw aanvraag. Ze geven u enkel technische ondersteuning bij het doorlopen van de aanvraag in de online applicatie. De behandeling van de inschrijvingsaanvraag verloopt op exact dezelfde manier als voor een aanvraag die u van thuis uit indient. De FSMA zal uw aanvraag na indiening onderzoeken en u online contacteren als zij bijkomende vragen heeft of wanneer de behandeling van uw aanvraag is afgerond.
 

 

Lid worden

Opleidingen

Ledenvoordelen