Nieuwsoverzicht

 
BZB licht politiek memorandum toe bij politieke partijen │19.05.2014

De zelfstandige financiële tussenpersoon komt vanuit alle hoeken onder druk te staan. Om het voortbestaan van dit beroep te verzekeren, heeft BZB een aantal eisen vooropgesteld en in een politiek memorandum gebundeld. Dit hebben we met het oog op de komende federale verkiezingen intussen bij de politieke partijen ook toegelicht.
 

Klik hier om ons politiek memorandum te lezen


Instrumenten Twin Peaks II nu beschikbaar voor BZB-leden  │08.05.2014
 

Als gevolg van Twin Peaks II zijn verzekeringstussenpersonen genoodzaakt om de organisatie van hun kantoor grondig aan te passen. Om hen hierbij te helpen, heeft advocatenkantoor Peeters & Partners in opdracht van BZB een aantal hulpmiddelen uitgewerkt.

Lees meer


Strak keurslijf doet agenten naar adem happen │14.03.2014
 

Zeggen dat de sector overspoeld wordt door nieuwe regelgeving sinds de financiële crisis is als een open deur intrappen. De voorbije jaren deden al heel wat nieuwe regels hun intrede, maar 2014 belooft nog beter te doen. Veel van die nieuwe regelgeving heeft een grote impact op uw professionele activiteit als financiële tussenpersoon. Niet in het minst Twin Peaks II. BZB is hier heel actief tussengekomen om uw belangen te verdedigen. Ook in andere dossiers.

Ontdek wat BZB voor u gedaan heeft
 

12345│6│

Lid worden

Ledenvoordelen