Menu sluiten

Congres

Het BZB-Fedafin-congres is uitgegroeid tot een onmisbaar event in de financiële sector. Met meer dan 1200 bezoekers uit de financiële sector is het congres niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een uitgelezen plaats om te netwerken.

Annulatie congres in 2020 omwille van coronavirus

Na veel wikken en wegen en met pijn in het hart hebben we besloten om het BZB-Fedafin-congres in 2020 niet te laten doorgaan, aangezien we de kwaliteit en de return die u van ons gewoon bent in de huidige covid-19-omstandigheden niet ten volle kunnen garanderen.

Het congres in 2021 staat gepland op 21 oktober.

Presentaties

Download via onderstaande link de presentaties van NBB-Gouverneur Pierre Wunsch en Wim Lenaerts, directeur bij PwC Belgium.

Download presentaties

Word sponsor

Een partnership vormt de ideale gelegenheid om uw diensten te promoten bij de tussenpersoon in bank én verzekeringen. Er zijn talrijke formules om ons event te ondersteunen en u krijgt er heel wat voor terug. Interesse? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Foto's

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Herbeleef de voorbije edities van het BZB-Fedafin-congres aan de hand van onze fotoalbums.

 

Bekijk de fotoalbums

Het was echt prachtig georganiseerd, al één van de beste georganiseerde conferenties die ik heb meegemaakt. Ik ga regelmatig spreken, maar dit doorstond zelfs moeiteloos de vergelijking met conferenties van de Europese Commissie of het Parlement!

  • - Tom Van Dyck, Liedekerke Advocaten