Menu sluiten

Congres

Het BZB-Fedafin-congres is uitgegroeid tot een onmisbaar event in de financiële sector. Met meer dan 1000 bezoekers uit de financiële sector is het congres niet alleen een bron van inspiratie, maar ook een uitgelezen plaats om te netwerken.

Schrijf nu in!

Het BZB-Fedafin-congres is gratis voor leden. De toegangsprijs bedraagt € 50 voor niet-leden. Inschrijven kan tot en met 7 oktober 2019. Wees er snel bij want het aantal inschrijvingen voor de workshops is beperkt!

Ga naar de inschrijfwebsite

Word sponsor

Een partnership vormt de ideale gelegenheid om uw diensten te promoten bij de tussenpersoon in bank én verzekeringen. Er zijn talrijke formules om ons event te ondersteunen en u krijgt er heel wat voor terug. Interesse? Neem contact met ons op!

Contacteer ons

Vorige edities

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Herbeleef de voorbije edities van het BZB-Fedafin-congres aan de hand van onze fotoalbums.

 

Bekijk de fotoalbums

Het was echt prachtig georganiseerd, al één van de beste georganiseerde conferenties die ik heb meegemaakt. Ik ga regelmatig spreken, maar dit doorstond zelfs moeiteloos de vergelijking met conferenties van de Europese Commissie of het Parlement!

  • - Tom Van Dyck, Liedekerke Advocaten