BZB-Fedafin lanceert Edfin

Om de zelfstandige financiële tussenpersoon te ondersteunen in zijn bijkomende verplichtingen inzake bijscholing, heeft BZB-Fedafin "Edfin" opgericht, een leer- en examenplatform voor de financiële professional. 


Edfin heeft een ruim aanbod aan:

  • Klassikale opleidingen
  • E-Learnings
  • Examens
     

   Ontdek het opleidingsaanbod van Edfin   

Op maat van de financiële professional

Ons opleidingsaanbod is afgestemd op de specifieke noden en behoeften van de financiële professional. Dankzij onze jarenlange ervaring in de financiële sector, ons uitgebreide netwerk van partners en docenten en onze accreditatie als opleidingsverstrekker van bijscholing in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten, zetten we alles op alles om je de beste opleidingservaring te bieden. 

Online leeromgeving

Edfin heeft haar eigen learning management system (LMS). Een LMS is een online platform dat ondersteuning biedt bij het selecteren, volgen en geven van opleidingen. Er zijn verschillende soorten gebruikers, die afhankelijk van hun rol toegang krijgen tot andere functionaliteiten en op diverse manieren met elkaar in verbinding staan. Dit maakt van Edfin een groot online ecosysteem waarin leren centraal staat. 

Edfin voor organisaties/kantoren

Baat je een zelfstandig financieel kantoor uit, ben je een opleidingscentrum of ben je een collectief dat tussenpersonen verenigt? Dan zit je bij Edfin op de juiste plaats. Wij bieden een platform dat ondersteuning geeft bij het volgen, geven en maken van opleidingen.