Welkom Hoe kunnen we je helpen?
Homepage banner
1357

Tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten

1868

Verzekeringstussenpersonen

1641

Krediettussenpersonen

> 4000

Zelfstandigen

Blogs

Wat heeft een lidmaatschap bij BZB-Fedafin allemaal te bieden? Hoe zit het precies met de rechtsbijstandspolis van BZB-Fedafin? Wij geven antwoord op al je prangende vragen omtrent het lidmaatschap in een reeks korte blogs. Elke twee maanden snijden we een nieuw onderwerp aan en kan je nieuwe zaken ontdekken

Meer info

Sectorbib

Ben je op zoek naar informatie die relevant is voor de opstart of uitoefening van je activiteit als zelfstandig tussenpersoon? Om je te helpen bij je zoektocht heeft BZB-Fedafin een handig overzicht uitgewerkt met de diverse modeldocumenten die wij onze leden ter beschikking stellen, de geldende gedragscodes, maandelijkse verzekeringsanalyses en een overzicht van de cao’s in de paritaire comités 341 en 307.

Ga naar onze sectorbib

Diensten

BZB-Fedafin beschikt over een uitgebreide dienstverlening voor haar leden. Wij komen op voor de belangen van de zelfstandige tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Wij geven jou een sterke stem en staan je individueel bij wanneer dat nodig is. Je kan bij ons terecht voor deskundig advies en een hele resem andere voordelen.

Ontdek wat we doen

Ledenvoordelen

Een lidmaatschap is snel terugverdiend. BZB-Fedafin zit regelmatig samen met diverse partijen om bijkomende voordelen te onderhandelen. Zo zijn er kortingen bij de aankoop van wagens, maaltijd- en ecocheques, tankkaarten, softwarepakketten en veel meer. Op die manier spaar je al snel enkele honderden tot duizenden euro's uit.

Meer over onze voordelen

Lid worden

Je hebt een partner nodig die je een sterke collectieve stem geeft en jou ondersteunt wanneer je dat nodig hebt. BZB-Fedafin is een beroepsorganisatie die actief lobbyt voor een beter statuut voor de zelfstandige tussenpersoon en jou individueel bijstaat in de uitoefening van je activiteit. Wacht niet langer en kies net als 2.300 collega’s voor een lidmaatschap bij BZB-Fedafin!

Meer over een lidmaatschap

Momentum

Momentum is een magazine dat driemaandelijks wordt uitgegeven door BZB-Fedafin in een Nederlandstalige en Franstalige versie. Momentum zit boordevol nieuws uit de financiële sector dat relevant is voor de zelfstandige tussenpersoon. Het informeert over actuele wetgevende, juridische, fiscale, economische en sociale topics. Met een oplage van meer dan 8.000 exemplaren is Momentum één van de meest gelezen publicaties in de financiële sector.

Lees Momentum