Menu sluiten
Welkom Hoe kunnen we u helpen?
1852

Tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten

2170

Verzekeringstussenpersonen

2079

Krediettussenpersonen

> 5000

Zelfstandigen

> 10000

Personeelsleden

Gevolgen coronavirus

We krijgen nogal wat vragen over het coronavirus. Kan uw kantoor open blijven? Kan u uw activiteiten verderzetten? Wat met medewerkers die in quarantaine geplaatst zijn of die tot de risicogroepen behoren? En wat als u ondanks alles toch genoodzaakt bent om het werk neer te leggen? Wij geven een antwoord op de meest prangende vragen.

Meer info

Sectorinfo

Bent u op zoek naar informatie die relevant is voor de opstart of uitoefening van uw activiteit als zelfstandig tussenpersoon? Om u te helpen bij uw zoektocht heeft BZB-Fedafin een handig overzicht uitgewerkt met de diverse modeldocumenten die wij onze leden ter beschikking stellen, de geldende gedragscodes, maandelijkse verzekeringsanalyses en een overzicht van de cao’s in de paritaire comités 341 en 307.

Ga naar onze sectorbib

Diensten

BZB-Fedafin beschikt over een uitgebreide dienstverlening voor haar leden. Wij komen op voor de belangen van de zelfstandige tussenpersonen in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten. Wij geven u een sterke stem en staan u individueel bij wanneer dat nodig is. U kan bij ons terecht voor deskundig advies en een hele resem andere voordelen.

Ontdek wat we doen
BZB-Fedafin laat uw kennis verder groeien via het leer- en examenplatform Edfin Ontdek het aanbod

Ledenvoordelen

Een lidmaatschap is snel terugverdiend. BZB-Fedafin zit regelmatig samen met diverse partijen om bijkomende voordelen te onderhandelen. Zo zijn er kortingen bij de aankoop van wagens, maaltijd- en ecocheques, tankkaarten, softwarepakketten en veel meer. Op die manier spaart u al snel enkele honderden tot duizenden euro's uit.

Meer over onze voordelen

Lid worden

U hebt een partner nodig die u een sterke collectieve stem geeft en u ondersteunt wanneer u dat nodig hebt. BZB-Fedafin is een beroepsorganisatie die actief lobbyt voor een beter statuut voor de zelfstandige tussenpersoon en u individueel bijstaat in de uitoefening van uw activiteit. Wacht niet langer en kies net als 2600 collega’s voor een lidmaatschap bij BZB-Fedafin!

Meer over een lidmaatschap

Momentum

Momentum is een magazine dat driemaandelijks wordt uitgegeven door BZB-Fedafin in een Nederlandstalige en Franstalige versie. Momentum zit boordevol nieuws uit de financiële sector dat relevant is voor de zelfstandige tussenpersoon. Het informeert over actuele wetgevende, juridische, fiscale, economische en sociale topics. Met een oplage van meer dan 10.000 exemplaren is Momentum één van de meest gelezen publicaties in de financiële sector.

Lees Momentum