Menu sluiten

Verzekeringen voor de tussenpersoon

  Terug naar diensten

Als lid kan u intekenen op de groepspolissen die BZB-Fedafin heeft afgesloten inzake rechtsbijstand, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en cyberveiligheid. Zo betaalt u een voordelige premie en bent u zeker dat de polis aangepast is aan uw activiteit als tussenpersoon.

Rechtsbijstandsverzekering

BZB-Fedafin verdedigt de belangen van de tussenpersoon en ondersteunt haar leden in het voorkomen van conflicten. Maar soms zijn geschillen onvermijdelijk. Om de positie van de tussenpersoon te versterken, onderschreven we in 2002 voor onze leden een groepspolis rechtsbijstand bij DAS.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wie actief wil zijn als tussenpersoon, is wettelijk verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben. BZB-Fedafin onderschreef een polis bij AIG om ervoor te zorgen dat u maximaal ingedekt bent.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Tussenpersonen gaan steeds vaker partnerships met elkaar aan. De ene keer op vrijwillige basis, een andere keer uit noodzaak, maar steeds om elkaar te versterken. Maar wat met fouten die men maakt als bestuurder met grote gevolgen voor de onderneming of de andere bestuurders? Onze groepspolis D&O biedt de ultieme bescherming.

Cyberriskverzekering

Als tussenpersoon beschikt u over heel wat data waaronder persoonlijke gegevens van uw klanten. Maar wat als u deze verliest of als ze gestolen worden? Wat als een cyberaanval uw netwerksysteem plat legt, uw IT-systeem gehackt wordt of plots uitvalt? Een cyberverzekering dekt zowel uw eigen schade als uw burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden.

Meer weten? Vraag meer info

Of neem rechtstreeks contact op met onze makelaar via info@datafin.be.