Menu sluiten

Insurance Insights

  Terug naar sectorbib

BZB-Fedafin publiceert in samenwerking met Decavi elke maand een nieuwe verzekeringsanalyse, zowel leven als niet-leven om de activiteit van de verzekeringstussenpersoon te ondersteunen. Deze is van onschatbare waarde om uw kennis van de markt up to date te houden en is gratis en exclusief voor leden van BZB-Fedafin.

Maandelijkse verzekeringsanalyses

U weet als geen ander dat het niet evident is om op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt op de markt. Welke verzekeringen worden door welke verzekeraar aangeboden en hoe verhoudt het aanbod zich van de ene verzekeraar ten opzichte van zijn concurrenten? Door eenzelfde product bij de verschillende spelers op de markt naast elkaar te plaatsen en te vergelijken, krijgt u een schat van informatie die noodzakelijk is om uw klant een juist en actueel advies te kunnen geven.

Dankzij deze service:

  • houdt u uw algemene kennis van de producten up to date;
  • ziet u hoe een maatschappij zich positioneert ten opzichte van de concurrentie.

Insurance Insights verschijnt tienmaal per jaar in het Nederlands en het Frans. Elke editie bestaat uit de analyse van een actueel probleem rond het thema van de levensverzekering enerzijds, en rond de schadeverzekering anderzijds.
 

Gratis beschikbaar als e-learning

Vanaf 2020 worden deze verzekeringsanalyses in een e-learning gegoten. U kan deze als lid van BZB-Fedafin gratis raadplegen (normale prijs €150 excl. btw) via www.edfin.be. Bovendien kan u bijscholingspunten halen via deze e-learnings.